Lundhøyden Amfi – på toppen i boligfeltet på Lund Østre

Flytt inn og få nydelig utsikt utover Lund Østre i en leilighet der du slipper å tenke på oppussing, snømåking og gressklipping. Her blir det enkelt å bo og leve.
Buss og etterhvert Metrobuss tar deg enkelt til Heimdal sentrum eller Trondheim sentrum. Fra Lundhøyden går du rett ut i Bymarka.

 

Bo helt nytt der ingen har bodd før deg:

Kjøkken med innebygde hvitevarer, flislagte bad. Glassrekkverk på balkonger gjør at du ser rett ut på utsikten, og store vinduer fra gulv til tak gir godt med lysinnslipp. Enkelte leiligheter har også høyere takhøyde. Moderne og lyse parkettgulv. Oppvarming via fjernvarme.

På balkongene har du sol på dag- og ettermiddagstid eller ettermiddag og kveld og en veldig fin utsikt.

Her kan du flytte inn i en fiks ferdig leilighet i januar/februar 2019. Ruta Entreprenør AS er totalentreprenør.

 

Alt er tilrettelagt for en enklere hverdag

Prosjektet har livsløpsstandard; alle leiligheter har tilgang til heis fra parkeringskjeller og opp til etasjen hvor leiligheten ligger, her er det lukket gangsystem.  Du slipper å tenke på oppussing og snømåking, og kan istedet bruke tiden på det du har lyst til.

 

Leiligheter med god beliggenhet i bygget er fortsatt ledig.

Vi har fortsatt leiligheter med både 2 og 3 soverom og god utsikt til gunstige priser. Parkeringsplass i garasjekjeller får du med i prisen.
Om du har lyst til å komme å se i visningsleiligheten, så er du velkommen på oppsatte fellesvisninger – eller du kan ringe oss for å avtale et tidspunkt som passer.