Nyt solrike dager på øverste hylle

Mange drømmer om en enklere hverdag der oppussing ikke er et tema. I Lundhøyden amfi er det et begrep du ikke trenger å tenke på med det første.

Følelsen av å være den første til å gå barbeint over parkettgulvet i ditt nye hjem, er et privilegium man får når man kjøper noe helt nytt. I en hverdag som ofte kan by på både små og store utfordringer er det flott å tenke på at alt rundt hjemmet er bekymringsfritt i mange år framover. I Lundhøyden amfi får du ikke bare velge mellom 27 nye og moderne selveierleiligheter med smarte og universelle planløsninger, du kan også pakke vekk både snøskuffa og gressklipperen for godt. Da kan du heller fokusere på de tingene du vil bruke tiden din på.

 

Luftige muligheter

I Lundhøyden amfi kan du velge mellom lekre 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Alle leilighetene har egen balkong og fra hver etasje kan du enkelt ta heisen rett ned til din parkeringsplass i en felles parkeringskjeller. På nydelige soldager kan du nyte timene på din sør-vestvendte balkong med fin utsikt. Her kan du se fjelltoppene i retning Orkanger, enten det er mens fjellsiden bader i solskinn eller nysnø. På grunn av den høye beliggenheten i boligfeltet, vil de aller fleste leilighetene i Lundhøyden amfi ha fin utsikt over det vakre naturlandskapet.

Her er det lagt opp til at det å kose seg og nyte livet, skal være enkelt.

 

Moderne og tidløst

Alle leilighetene er lyse og moderne i utformingen. Vindusflatene slipper inn godt med dagslys og alle oppholdsrom leveres med moderne parkettgulv. Flislagte bad med varmekabler i gulv, bad og kjøkken med integrerte hvitevarer byr på den ekstra kvaliteten og komforten som gir deg all grunn til å glede deg.

Noe av det som gjør Lundhøyden amfi unik, er den flotte beliggenheten, nesten øverst i feltet. Tomta har gode sol- og utsiktsforhold, spesielt om du beveger deg opp i etasjene. Her trenger du heller ikke bekymre deg for at utsikten kan forsvinne, da området rundt allerede er utbygd.

Lundhøyden amfi ligger i et etablert boområde med god infrastruktur, og her finner du alt du trenger i hverdagen i nærheten. Her bor du rolig og landlig til, men samtidig er det kort vei til både Heimdal sentrum og Trondheim sentrum.

Ditt nye hjem på øverste hylle venter på deg i Lundhøyden amfi.

 

Trivsel med naturen som nabo

Roen, utsikten og naturen er rammene for Lundhøyden amfi. På naturskjønne Lund Østre bor du midt i naturens stillhet, samtidig som det urbane liv kun er et øyeblikk unna.

Lundhøyden amfi ligger flott plassert på Lund Østre, et nyere boligområde i Trondheim sør. Området ligger midt mellom Heimdal og Ringvål, like nedenfor Lundåsen. Her finnes ulike boligtyper som har blitt etablert de siste årene, både eneboliger, rekkehus og leiligheter. Området er i dag i utvikling, noe som gjør at bydelen har et godt og variert bomiljø og er ventet en vekst i forhold til infrastruktur og fasiliteter.

 

Landlig, men sentralt

Selv om Lundhøyden amfi har alle fordelene ved å ligge landlig til, som stillheten, naturen og utsikten, er det kort vei til mange fasiliteter. Området ligger rundt 1,5 kilometer vest for Heimdal sentrum, og der finner du et bredt utvalg av butikker, post, bank, lege, tannlege og kollektivtransport. Kollektivtilbudet i området er også godt utbygget og det tar rundt 10 minutter med buss til Heimdal og knapt en halvtime til Trondheim sentrum. Det har nylig blitt bygd en ny barnehage ved boligområdet på Lund Østre.

 

Naturen rett utenfor dørstokken

Noen av fordelene ved å bo på Lundhøyden amfi, er nærheten til marka. I umiddelbar nærhet er det store og varierte muligheter for friluftsaktiviteter og rekreasjon. Det er kort vei til både turstier og skiløyper som du kan nyte året rundt. For skientusiaster ligger Saupstad skistadion ikke langt unna, og er fotball høyere på listen – er det gode muligheter på den nyetablerte kunstgressbanen som ligger like i nærheten. I feltet vil du også finne et flotte grøntarealer.

På Lundhøyden amfi ligger alt til rette for at beboere skal trives i mange år framover.