MARI Ø. BUAAS

Prosjektleder/Megler avd. Nybygg

Gjennom generasjoner har vi kontinuerlig fokusert på hvordan vi kan best hjelpe folk med å finne et bedre sted å bo.  Vår erfaring og kompetanse skal bidra til at du blir fornøyd og at kjøper sitter igjen med riktig objekt.

Jeg har over 10 års erfaring innen eiendomsmegling, høy faglig kompetanse, et bredt nettverk og gode referansekunder. Dette, kombinert med folkelighet og ærlighet, gjør at jeg er en tillitsvekkende person som lett får kontakt med andre. Jeg er en relasjonsbygger, opptatt av god kundeservice og å love det jeg holder.

Kontakt meg i dag for å høre mer om Lundhøyden Amfi..

 

948 11 965      mari.buaas@nylander.no

Marius Rennan

Prosjektleder/ Eiendomsmegler

Jeg har vært ansatt hos Meglerhuset Nylander siden 2010, og har Meglerhuset Nylanders kjente kvaliteter som mine kjerneverdier. Jeg skal levere kvalitet og trygghet i alle ledd, samt at jeg har fokus på tett oppfølging av både selger, interessenter og kjøper under hele salgsprosessen.

Dette bidrar til å gi deg den beste prisen for din bolig, og samtidig et trygt boligsalg. Jeg har fokus på den enkelte kunde og det enkelte objekt. Det handler om å gjøre og behandle hver enkel bolig unik. Et godt boligsalg er ikke overlatt til tilfeldighetene!

 

930 61 160    marius.rennan@nylander.no